Cum functioneaza

Shopping Center Network

Cum functioneaza sistemului SCNet?

Mecanismul sistemului este urmatorul:
SCNet va face contract cu diversi parteneri comerciali din TOATE domeniile de activitate (alimentare,statii peco,supermarketuri,magazine specializate pe diverse produse si servicii), care vor oferi un anumit discount tuturor clientilor care cumpara de la ei. De ce? Pentru ca vor fi direct interesati sa o faca, dar despre asta putin mai incolo.
Din luna noiembrie 2010 au inceput negocierile si semnarea contractelor cu firmele care doresc sa intre in sistemul SCNet. Nu vor fi foarte multe din prima zi, dar intr-un timp nu foarte lung, va fi acoperita toata tara si toate domeniile.
Sa vedem un exemplu: Presupunem ca CORA (un supermarket mare la nivel de tara) va oferi 10% discount.
Daca Dvs. sunteti client (din sistemul SCNet), veti cumpara de la CORA orice produs (NU sunteti obligat la nimica)… sa zicem ca cheltuiti in aceasta luna 1000 RON.
10 % din 1000 RON inseamna 100 RON, atata va plati partenerul comercial firmei SCNet care va va returna la Dvs. 1% din totalul cumparaturilor dvs., adica 10 RON. Dvs. veti plati toti banii (adica platiti pretul produselor 100%) cand va faceti cumparaturile, dar va veti identifica printr-un COD (un numar de ID) si cei de la CORA vor contabiliza cumparaturile dvs. …codul 35268 de exemplu, a cumparat in aceasta luna in valoare de 1000 RON.
Cei 10% care ofera CORA, se vor imparti in felul urmator:
– 1 % primiti dvs. in luna urmatoare (deci 10 RON din totalul de 1000 RON)
– 1 % primeste SCNet pentru administrare si alte cheltuieli (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nici un procent)
– 2 % se platesc in retea pe 4 nivele in sus. (Veti vedea in continuare detaliat ce se intampla cu acesti 2%.)
– 6 % se intorc la Dvs., sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui intr-un un sistem Binar. (Pentru detalii cititi planul de marketing.)
Sa vedem in continuare se se intampla cu acei 2%
La inregistrarea in sistemul SCNet, veti primi un link (pagina web sau birou virtual) cu numele de utilizator al dvs., pe care puteti da la cunostintelor dvs., si ei la randul lor se pot inscrie in SCNet (in SCNet oricine se poate inregistra NUMAI prin recomandare) iar acestia vor fi inscrisi in echipa Dvs. de colaboratori, beneficiind de aceleasi avantaje, disconturi ca si Dvs.
Ei la randul lor vor inscrie pe altii si tot asa mai departe (bineinteles numai daca vor sa isi extinda echipa)
Avantajul este ca veti primii 0,5% pe viata, din cumparaturile tuturor persoanelor inscrise de catre Dvs. in mod direct, sau persoanele inscrise de catre directii dvs. si tot asa pe 4 nivele in jos. Se pot face calcule din care reiese ca aici se vor invarti bani foarte multi.

Exemplu:
Dumneavoastra personal inregistrati intr-o saptamana 10 persoane, iar toti inscrisii dvs. va vor urma exemplul in urmatoarele 3 saptamani, asta insemnand ca la sfarsitul celor 4 saptamani in echipa dvs. de colaboratori pe patru nivele vor fi: spatamana 1 = 10 persoane, saptamana 2 = 100 persoane, saptamana 3 = 1000 persoane, saptamana 4 = 10000 persoane… si incep cumparaturile…
In medie 1 persoana pe luna cheltuie aprox. 500 Ron doar pe strictul necesar, cumparaturile de zi cu zi (mancare, combustibil, ….eventual haine dar aici deja vorbim de sume mai mari decat 500 Ron in total si inca nu am vorbit de un televizor, o mobila si alte produse care le mai achizitionam ocazional)
Aceste 10000 de persoane in luna X cheltuie 500 Ron / persoana = 5000000 Ron
Pentru faptul ca aceste cumparaturi s-au facut datorita dvs., de persoanele inscrise si structura dvs. din SCNet, veti primii cele 0,5% din cumparaturile totale facute prin sistemul SCNet de catre structura dvs. Asta insemnand 25000 Ron. NU, NU ESTE O GRESEALA DE TIPAR. Faceti si dvs. calculul.
De mentionat este ca cei 0.5% NU veti lua de la prietenii dvs., acei bani sunt platiti de firmele partenere din sistemul SCNet unde ne facem cumparaturile.
In concluzie 0.5 % pe 4 nivele, inseamna exact cei 2% de care am vorbit ca se platesc in structura retelei in sus.
Cum se face contabilizarea cumparaturilor:
Fiecare client, are un ID (ex: 38268) prin care este identificat in sistemul SCNet.
Cand va duceti la un magazin sau firma partenera la cumparaturi, va veti identifica cu codul Dvs. SCNet care apare si pe CARD-ul primit de la SCNet, sau la magazinele mici care nu vor avea POS-uri adica aceste aparate care citesc acele carduri, va vor nota pe un caiet (ID-ul si suma cumparaturilor din ziua X), ulterior urmand ca sa introduca datele in pagina personala a fiecarui magazin.
La sfarsit de luna, SCNet emite factura tuturor magazinelor cu contravaloarea discountului oferit in functie de cumparaturi.
SCNet primeste banii si ii distribuie (1% cumparatorilor, 1% ii ramane, 2% pe structura in sus si restul, tot cumparatorilor sub forma de vouchere)
… Si in fiecare luna, totul se reia.
Avantajele inscrerii in SCNet:
– inscrierea este GRATUITA, atat pentru clienti cat si pentru partenerii comerciali
– primiti 1% din cumparaturile dvs. personale + 2% din cumparaturile celor de pe structura
– castigati si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera. + alte premii, excursii, cadouri… etc.
– pana la urma se va inscrie (aproape) TOATA Romania. Avantajul Dvs. este ca aveti ocazia sa fiti un deschizator de drum
– NU aveti nimic de pierdut, NUMAI de castigat
Despre Partnerii Comerciali:
Partenerii comerciali, vor fi din TOATE domeniile de activitate, incepand cu cele prioritare si uzuale (alimentatie, farmacii, utilitati) si continuand cu orice alt domeniu: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, diverse servicii, telefonie mobila, furnizori internet, combustibil, etc.
In cele din urma TOATE domeniile vor fi acoperite de parteneri comerciali.
DAR, nu se vor inscrie TOATE firmele din TOATE domeniile de activitate, pentru a se pastra concurenta care e foarte benefica pentru noi, cumparatorii.
Astfel, se vor inscrie MAXIM 10-15 % dintr-un domeniu de activitate dintr-o zona.
De exemplu, daca la Dvs. in cartier sunt 10 farmacii, se vor inscrie doar 2 sau 3 farmacii, pozitionate in zone strategice, sa nu fie una langa alta.
TOTI partenerii comerciali vor fi alesi cu grija, sa fie firme de calitate, cu produse/servici de calitate, preturi bune si sa fie multumiti clienti de ele.
Avantaje daca cunoasteti patroni de firme sau aveti tangenta cu firme mai mici sau mai mari:
– daca inregistrati o firma sau cu ajutorul Dvs. se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles toti vor fi in ehipa dvs.
– pe langa asta veti avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clientii lui, NU doar cei inscrisi de Dvs., ci ORICARE din Romania.
Sa luam un alt exemplu:
– veti inscrie 20 persoane (dar orice persoana fara prea mult stres ar putea inscrie 50-100 pers)
– din cei 20 inscrisi, sa presupunem ca nu toti va vor urma exemplul, nu se implica atat de mult… si vor inscrie fiecare doar cate 5 persoane… asta inseamna deja 100 persoane …
– daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5 persoane… deja for fi 500 persoane…
– daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5… deja vorbim de 2500 persoane…
In concluzie, pe cele 4 nivele veti avea 2500 persoane… fara prea mult efort, o structura semnificativa
Sa presupunem acum ca fiecare dintre cei 2500 vor cheltui lunar cate 200 RON, desi unii isi vor lua o mobila sau un LCD, deja sunt cateva zeci de milioane sau si daca nu vor abuza, pentru cumparaturile de zi cu zi, lunar deja se duc cateva milioane bune.
Deci 2500 oameni x 200 RON = 500.000 RON, rulaju lunar.
Daca Dvs. veti avea 0.5 % din acestia, inseamna ca veti avea un castig lunar de pe structura de: 2500 RON.
Si astea sunt calcule destul de reduse, dar ganditi-va daca de exemplu inregistrati 50 persoane si fiecare inscrie cate 10-20 … sau chiar 50 …
Faceti calculele Dvs…. jucati-va putin cu idea si cu numerele…
Ganditi-va ca aceste castiguri sunt doar din cei 2%. Castigurile mari o sa vina si din voucherele de cumparaturi care se genereaza in sistemul Binar.
Vor incepe seminarii si prezentari in toata tara, unde veti putea merge si Dvs. impreuna cu invitatii dvs. sau puteti trimite prietenii din alte zone sa vada oportunitatea, sa se inscrie, sa devina un colaborator de al dvs.

La inregistrare veti primi un link personal de inregistrare cu care puteti inregistra usor pe altii in echipa Dvs.

Înregistraţi-vă gratuit acum! Click aici!

www.scnetromania.com/gheorghecraciun

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: