Posted by: scnetonline | January 24, 2013

Inscriere in Comunitatea SCnet Romania!!!

Timp si BaniDraga prietene,

Cu totii am primit email-uri din partea vreunui centru comercial, care isi anunta  „Marea Inaugurare” sau “Mega-Reduceri de pret cu ocazia Sarbatorilor”. Termenii alesi se pot schimba din cand in cand, dar mesajul ramane mereu acelasi: “Dati-ne cat mai mult din banii vostri, castigati cu truda!”

Nu ar fi minunat sa primiti un mail prin care un Centru Comercial sa va anunte ca ei vor sa va dea bani, in loc sa fie invers? Ceva de genul:

 

MEGA-CENTRU COMERCIAL

Dragul nostru client,

Va multumin pentru ca folositi si recomandati produsele si serviciile numeroaselor magazine din centrul nostru commercial.

Alaturat, veti gasi cecul Dvs. lunar, care include: (1) reducerile pentru cumparaturile personale; (2) bonusul Dvs. pentru “economii aduse prin publicitate” si (3) comisioanele ce vi se cuvin pentru cumparaturile facute de prietenii, rudele si cunostintele Dvs., carora le-ati recomandat centrul nostru comercial.

Extras de plata lunar:

Reduceri pentru cumparaturi personale                                20euro

Economii lunare aduse prin publicitate                   20euro

Comisioane pentru recomandarea facuta altor clienti                      400euro

TOTAL                   440euro

Va suntem recunoscatori pentru sprijinul Dvs. constant si speram ca luna viitoare sa va trimitem un CEC pentru o suma si mai mare de bani.

Cu sinceritate,

Dl. Director al Mega-Centrului Comercial

 

NU ati primit niciodata un asemenea e-mail de la magazinul la care va faceti cumparaturile?

Va dau o veste minunata! De acum inainte, aveti sansa sa primiti lunar o asemenea informare!

Va veti spune: “Mda…vezi sa nu! Cand o face plopul pere si rachita micsunele! Prietene, traiesti in tinutul basmelor de adormit copii!”

Este adevarat ca nu va vine sa credeti ca se poate si asa? Nici eu nu am crezut la inceput, dar va asigur ca se poate. De fapt, acestea nu sunt basme, acestea sunt fapte reale!

Astazi, exista Shopping Center Network datorita caruia obtinem  reduceri de la toti Partenerii sai Comerciali; in plus, compania isi incurajeaza clientii sa devina asociati, oferindu-le comisioane si bonusuri pentru noile profituri generate de recomandarile lor, de la om la om.

Este firesc ca oamenii sa recomande altor oameni produse si servicii despre care stiu ce le-ar placea prietenilor lor. Asadar, de ce sa nu recompensam persoana care face recomandarea? In felul acesta, are de castigat toata lumea. Este, pur si simplu, logic.!

Shopping Center Network a luat fiinta acum 2 ani si deja se poate lauda cu un numar record de inscrieri, de peste 170.000 Clienti Permanenti si are Parteneri Comerciali din aproape toate domeniile de activitate (alimentar, comunicatii, asigurari, imbracaminte, confectii, electrotehnice, IT, turism, transport, …etc ).

Daca doresti sa te alaturi societatii noastre si sa beneficiezi de toate avantajele explicate mai sus, INSCRIE-TE,  ABSOLUT GRATUIT pe urmatorul link:

 

www.scnetromania.com/gheorghecraciun

 

Imediat dupa aceasta, te voi contacta pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie!

 

 

Cu deosebit respect,

Gheorghe Craciun

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: